Marja Schiltinfo@marjaschilt.nl
Mob. 06 40 09 76 71

Workshops


In mijn atelier kunt u terecht voor diverse workshops. Ook leuk om cadeau te geven. Zoals:
 
In een dag samen je eigen trouwringen maken

Wat is er mooier en persoonlijker dan je relatie bezegelen met een door jezelf ontworpen en gemaakt uniek trouwsieraad. Hij maakt haar sieraad/ring en zij het zijne.
Lees meer

Aanbevelingen

Een workshop zilverklei
Daarbij wordt in ongeveer 3 1/2 uur een sieraad gemaakt van zilverklei (art clay silver). Dit is een workshop waarin mensen al hun creativiteit op de klei los kunnen laten en helemaal vrij zijn in wat ze gaan maken. Zoals bijvoorbeeld kralen, een ring of een hanger.
Lees meer


Een workshop edelsmeden
Door de beperkte tijdsduur worden er met name sieraden gemaakt aan de hand van uitgewerkte voorbeelden.
Lees meer

 
Edelsmeden iets voor mij?
Bestaat uit 3 lessen van elk 2 uur bedoeld om uit te proberen of edelsmeden iets voor je is. In die tijd maak je een sieraad naar je eigen idee of voorbeeld.
Lees meer
 


Edelsmeden

Bestaat uit series van 10 "lessen” edelsmeden waarin je onder begeleiding lekker zelf aan de slag gaat en met diverse technieken je eigen sieraden maakt.
Lees meer
 

De prijzen van de workshops zijn inclusief wat te drinken en te snoepen. In overleg kan er ook een workshop op maat samengesteld worden. Leuk voor bv familie/vriend(in)en uitje, of origineel cadeau

Om iedereen voldoende begeleiding te kunnen geven, geef ik de workshops in kleine groepjes van rond de 4 personen in mijn atelier. Workshops voor meer personen kan ik op locatie verzorgen. Het volgen van een workshop kan op verschillende dagen/tijden. In overleg wordt gekeken naar een passend tijdstip.