Marja Schiltinfo@marjaschilt.nl
Mob. 06 40 09 76 71

Samen je eigen relatie of trouwringen maken


Wat is er mooier en persoonlijker dan je relatie bezegelen met een door jezelf ontworpen en gemaakt uniek trouwsieraad. Hij maakt haar sieraad/ring en zij het zijne.

Tijdens een oriënterend gesprek bekijken we wat voor sieraad/ring jullie voor elkaar zouden willen maken, bepalen we het ontwerp en van welk materiaal (bv goud, zilver,titanium, enz.) dit gaat worden. Het is mogelijk om materiaal van symbolische waarde in de ring te verwerken.

Vervolgens spreken we de dag af waarop jullie de ringen ook daadwerkelijk zelf gaan maken.

Op die dag gaan jullie zelf met diverse edelsmeedtechnieken (zoals bijvoorbeeld: zagen, smeden, solderen, vijlen, schuren, polijsten (glanzen), zetten, enz.) aan de slag en maken jullie onder mijn deskundige begeleiding zelf jullie eigen ringen.


Na afloop kunnen de ringen gegraveerd en in een mooie verpakking meegenomen worden.

Elke keer dat je naar de ring kijkt zie je vervolgens de bevestiging van jullie liefde en weet je weer met hoeveel liefde je partner deze voor je gemaakt heeft.


Tijdens deze dag kunnen er foto’s gemaakt worden als mooie herinnering aan de dag.

We starten s’morgens om 10 uur met het maken van de ringen en sluiten deze normaliter rond 16 uur af (afhankelijk van wanneer de ringen klaar zijn). De workshop kan ook over 2 aparte dagdelen verdeeld worden.

De kosten voor het in een dag jullie trouwringen maken zijn € 295,- exclusief materiaal per stel (inclusief wat te drinken, snoepen en een lunch).


De kosten van het materiaal zijn geheel afhankelijk van het materiaal, wel/geen stenen, enz. Na het gesprek geef ik een globale inschatting van de kosten.


(Als indicatie: de materiaalkosten van een set zilveren ringen vanaf +/- € 125,- en goud vanaf € 450,-) Mochten de ringen na een dag nog niet af zijn, dan kunnen ze later afgemaakt worden. De kosten daarvoor bedragen: € 25,- per persoon per uur

Terug